IDA d.o.o. Javni poziv poduzetnicima na području Istarske županije za sudjelovanje u programu mentorstva u sklopu projekta „Coworking Pula“

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ provodi program mentorstva za poduzetnike, a kojim se potiče razvoj ideja koje doprinose razvoju poduzetništva.

Prijave se podnose online putem obrasca. U okviru ovog poziva podržat će se 10 poduzetničkih ideja koje ulaze u ciklus IdeaHUB mentorstva, a u sklopu čega će se poduzetnicima osigurati stručna podrška u razvoju ideje. Nakon ciklusa mentorstva, s tri najbolje plasirana poduzetnika će se potpisati ugovor. Svakom poduzetniku dodijelit će se 5 mentora tijekom ciklusa kako bi razvili svoju ideju do spremnosti za implementaciju, a koji će se predstaviti na početnom događaju u sklopu ovog programa.

Financijska sredstva u iznosu od 5.000,00 EUR dodijelit će se pobjedniku nakon završnog događaja i umrežavanja u sklopu ovog programa, a čija je namjena definirana razvoju ideje i koja se može iskoristiti isključivo za potrebe njene realizacije.

Postoje i nagrade za osvojeno drugo i treće mjesto, i to: za 2. mjesto 6 mjeseci besplatnog korištenja stola u „Coworking Pula“, a za 3. osvojeno mjesto 3 mjeseca besplatnog korištenja stola u novoizgrađenom centru „Coworking Pula“. Svim ostalim sudionicima programa koji uspješno završe mentorski ciklus, dodijelit će se također mogućnost korištenja stola u „Coworking Pula“ u trajanju od mjesec dana.

Rok za prijavu je 20. ožujka 2023. godine.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike na području Općine Ližnjan-Lisignano koji imaju zanimljivu poduzetničku ideju da se prijave na ovaj Javni poziv s ciljem dobivanja financijske potpore i drugih vrijednih nagrada.

Tekst Javnog poziva i ostali prilozi dostupni su na web stranici Istarske razvojne agencije.

https://ida.hr/hr/tn/novosti-481/detail/2652/prijavi-razvij-svoju-poduzetnicku-ideju-i-osvoji-500000-eura/

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.