Upravljanje otpadom

U Općini Ližnjan-Lisignano uspostavljen je sustav za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu i mrežna aplikacija evidentiranja lokacija odbačenog otpada. Sustav za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu uspostavljen je putem adrese elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Obrazac prijave o nepropisno odloženom otpadu može se preuzeti na internetskoj stranici Općine Ližnjan-Lisignano i u pisarnici Općine Ližnjan-Lisignano, a o nepropisno odloženom otpadu može se obavijestiti Općina Ližnjan-Lisignano i u slobodnom obliku, putem dopisa ili elektronske pošte.

Sukladno odredbi članka 36. stavak 2. točka 1. Zakona o održivom gospodarenju otpadom obveza je Općine uspostava sustava za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu.
Ukoliko primijetite nepropisno odbačen otpad (divlje odlagalište) potrebno je popuniti priloženi obrazac i isti dostaviti na adresu: Općina Ližnjan-Lisignano, Krasa 7, 52204 Ližnjan, ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijave se u prvom redu odnose na prijavu divljih odlagališta.
Obrazac za prijavu nalazi se u prilogu:

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.
Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.