Naša prva meteorološka stanica u općini nalazi na školi, koja već godinama obnavlja svoj eko status i velika mi je čast da kao kumovi škole možemo ovom donacijom, između ostalog, proširiti i djelokrug rada Eko patrole i Eko škole.

Naime, povodom Svjetskog meteorološkog dana koji se obilježava 23. ožujka, Osnovnoj školi dr. Mate Demarina, PO Ližnjan donirane su, i ovih dana postavljene na krovu škole, meteorološka stanica i panoramska kamera. Kuma Eko škole PO Ližnjan Natalia Carraro, direktorica komunalnog poduzeća koje radi za Općinu Ližnjan, donirala je meteorološku stanicu, a Općina Ližnjan panoramsku kameru.

Postavljanjem prve meteorološke stanice i panoramske kamere na zgradu škole Ližnjan omogućeno je našim mještanima, poljoprivrednicima, ribarima, turistima, surferima te široj masi ljudi da u realnom vremenu imaju uvid u trenutne meteorološke uvjete, kao i vizualni prikaz putem panoramske kamere. Dva puta dnevno, svakih 12 sati slike se „spremaju“ te se mogu pogledati na slijedećem linku:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLCXNwIn042C1k0Y54YnTTHNKMVPViZq3b

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa: Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: opcinaliznjan@liznjan.hr

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30-10:30
Srijeda 11:00-16:30
Petak 07:30-10:30
Pauza za marendu 10:30-11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Komunalni red

komunall

Vidiš problem koji se nalazi u domeni komunalnog redara? Kontaktiraj ga odmah putem web aplikacije!

EU projekt

euvaltura

REKONSTRUKCIJA STARE VODOVODNE MREŽE U VALTURI

eu bb

Glasilo Općine Ližnjan

kronike

Ovdje možete preuzeti glasilo Općine Ližnjan.

GIS Portal

gis

Pogledajte prostorni plan, katastar, imena ulica i kućne brojeve...

Meteo Stanica

meteo

Naša prva meteorološka stanica u općini nalazi se na školi, koja već godinama obnavlja svoj eko status i velika mi je čast da kao kumovi škole možemo ovom donacijom, između ostalog, proširiti i djelokrug rada Eko patrole i Eko škole.

Pratite Načelnika na Facebooku

euf