Drage mještanke i mještani Općine Ližnjan,
Dragi posjetitelji službenih web stranica Općine Ližnjan,

Zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas u ime Općine Ližnjan putem naše nove službene internetske stranice. Izradom nove stranice svim zainteresiranim posjetiteljima bit će dostupne osnovne informacije o Općini Ližnjan, povijesti nastanka općine, svakom pojedinom naselju, kao i gospodarstvu, kulturi, turizmu, sportu, školstvu te svim ostalim segmentima i događanjima prisutnim na našem području. Pokušali smo prikazati svakodnevne informacije na zanimljiv i koristan način. Cilj nam je da informiranost i komunikacija između Općinske uprave, sumještana, ali i svih zainteresiranih bude što kvalitetnija i bolja.

U periodu od prijevremenih izbora, održanih 20. ožujka 2016., do danas uložili smo maksimalan trud da općinu pokrenemo s mrtve točke, da stanemo na kraj s podjelama te se okrenemo EU fondovima i realizaciji zacrtanih projekta. Dokazali smo da se Općina Ližnjan može brže, kvalitetnije i učinkovitije razvijati. No, tu ne namjeravamo stati. Općina Ližnjan ima još uvijek ogroman potencijal, ali da se taj potencijal i realizira treba još puno mukotrpnog rada i zasukavanja rukava. Uvjeren smo da smo na pravom putu da to i ostvarimo.

Naravno, samo zajedničkim naporima, uvažavanjem Vaših prijedloga i stavova možemo povećati učinkovitost rada Općinske uprave te omogućiti brži razvoj i napredak naše Općine.

Vjerujem da će ova stranica kvalitetnije i potpunije informirati mještane o samom radu Općinske uprave, o planovima i projektima, ali biti i poticaj, inspiracija i mogućnost  aktivnog sudjelovanja mještana i Vas posjetitelja u radu lokalne samouprave, prijedlozima, kritikama, pitanjima, komentarima i mogućim rješenjima.

Vaš načelnik,
Marko Ravnić

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa: Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: opcinaliznjan@liznjan.hr

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30-10:30
Srijeda 11:00-16:30
Petak 07:30-10:30
Pauza za marendu 10:30-11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Komunalni red

komunall

Vidiš problem koji se nalazi u domeni komunalnog redara? Kontaktiraj ga odmah putem web aplikacije!

Kalendar događanja

kalendar

01.05.2017.    1. MAJ, Svetica
13.05.2017.    Jadreški
28.05.2017.    Run 4 Teran, Šišan
17.06.2017.    Jug na dva kotača
24.06.2017.    20.godišnjica KUD Kuje

eu bb

Glasilo općine Ližnjan

kronike

Ovdje možete preuzeti glasilo općine Ližnjan.

GIS Portal

gis

Pogledajte prostorni plan, katastar, imena ulica i kućne brojeve...

Meteo Stanica

meteo

Naša prva meteorološka stanica u općini nalazi se na školi, koja već godinama obnavlja svoj eko status i velika mi je čast da kao kumovi škole možemo ovom donacijom, između ostalog, proširiti i djelokrug rada Eko patrole i Eko škole.

Pratite Načelnika na Facebooku

euf